0

Hoofdmaskers

Subversion Masker - Zwart

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Hoofdmaskers

Erotisch hoofdmaskers zijn spannende BDSM sextoys voor de beginner en voor de gevorderde. Met een Erotisch hoofd masker kun je jouw seksleven zeker een boost kunt geven. Deze vaak mooie welgevormde sexspeeltjes zijn speciaal ontworpen om je partner te verassen of jezelf voor hem te vermommen. Hierdoor wordt je seksleven een stuk spannender. Stel je eens voor sex te hebben met een gemaskerde partner! 1 Ding is zeker, jij en je partner zullen zeker genieten van jullie erotische spel met de Fetish hoofd maskers !

Online hoofdmaskers kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment fetish artikelen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment hoofdmaskers. Deze hoofd maskers zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de hoofdmaskers zijn erg betrouwbaar! In het assortiment fetish en bdsm artikelen kun je werkelijk alle kinky sextoys vinden die je maar kunt bedenken.  We hebben veel variatie in onze collectie en vrijwel ieder sexspeeltje kun je ook in verschillende kleuren en variaties kopen. Zo zorgt volwassenspeeltjes dat je altijd slaagt, in het vinden van het fetish artikel wat je zoekt!

Erotisch hoofdmasker gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat het ideale hoofdmasker voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een mooi erotisch masker zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

BDSM hoofdmaskers

Jouw ideale BDSM hoofdmasker al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!