0

Spreiders

Sissy Mond Gag

€ 30,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Metalen mondknevel

€ 27,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Diepe penetratie mondring

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Stalen Jennings Gag Mondspreider

€ 70,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis

Spreiders

Spreiders zijn spannende BDSM sextoys voor de beginner en voor de gevorderde. Met Spreiders kun je jouw seksleven zeker een boost kunt geven. Deze vaak mooie welgevormde sexspeeltjes zijn speciaal ontworpen om je partners mond goed open te spreiden. Je partner zal met een Spreider in de mond heel gehoorzaam zijn en zelfs als hij of zij wat wil inbrengen is het onmogelijk door de spreider.

Online spreiders kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment Bondage artikelen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment spreiders. Deze spreiders zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de spreiders zijn erg betrouwbaar! In het assortiment bondage artikelen kun je werkelijk alle bdsm sextoys vinden die je maar kunt bedenken.  We hebben veel variatie in onze collectie en vrijwel ieder sexspeeltje kun je ook in verschillende kleuren en variaties kopen. Zo zorgt volwassenspeeltjes dat je altijd slaagt, in het vinden van het bondage sex speeltje dat je zoekt!

Bondage spreiders gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat het ideale spreider voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een mooie spreider zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

BDSM spreiders

Jouw ideale BDSM spreider al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!