0

Bit Knevel

Mr. Ed Lockable SILICONE Horse Bit Gag

€ 44,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis

Bit Knevel

Bit Kevels zijn spannende BDSM sextoys voor de beginner en voor de gevorderde. Met Bit knevels kun je jouw seksleven zeker een boost kunt geven. Deze vaak mooie welgevormde sexspeeltjes zijn speciaal ontworpen om je partners mond te snoeren. Je partner zal met een Bit mondkevel heel gehoorzaam zijn en zelfs als hij of zij wat wil inbrengen is het onmogelijk door de Bit  knevel. Voor meer informatie over mondknevels, klik hier.

Online bit knevels kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment Bondage artikelen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment bit knevels. Deze mondknevels zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de Bit knevels zijn erg betrouwbaar! In het assortiment bondage artikelen kun je werkelijk alle bdsm sextoys vinden die je maar kunt bedenken.  We hebben veel variatie in onze collectie en vrijwel ieder sexspeeltje kun je ook in verschillende kleuren en variaties kopen. Zo zorgt volwassenspeeltjes dat je altijd slaagt, in het vinden van het bondage sex speeltje dat je zoekt!

Bondage bit knevels gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat het ideale bit knevel voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een mooie bit knevel zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

BDSM bit knevels

Jouw ideale BDSM bit knevel al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!