0

Anaal Glijmiddel

BIOglide Anal - 80 ml

€ 11,99

Direct leverbaar

Anaal Glijmiddel

Optimaliseer je intieme momenten met ons hoogwaardige anaal glijmiddel, een opwindend erotisch product dat ongetwijfeld een verrijking zal zijn voor je seksuele beleving. Onze zorgvuldig geproduceerde glijmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om anale seks te verbeteren en comfort te bieden. Sterker nog, we raden iedereen aan om bij anale seks gebruik te maken van anaal glijmiddel!

Jij en je partner zullen ongetwijfeld genieten van de soepelheid en het plezier dat ons anaal glijmiddel toevoegt aan jullie intieme momenten. Ontdek een nieuwe dimensie van genot en comfort met ons speciaal ontwikkelde anaal glijmiddel.

Online anaal glijmiddel kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment glijmiddelen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment anale glijmiddel. Deze anale glijmiddel zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de anaal glijmiddel geeft veel genot! In het assortiment anaal glijmiddel vind je anale glijmiddelen van verschillende smaken en met verschillende kleuren en geuren. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete anaal glijmiddel kunt kopen.

Anaal glijmiddel gratis thuisbezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale anaal glijmiddel voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een anaal glijmiddel zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een sextoy cleaner erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige anaal glijmiddel kopen

Jouw ideale anaal glijmiddel al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!