0

Massage Apparaten

MyMagicWand - Roze

€ 109,99

Direct leverbaar
MyMagicWand - Blauw

€ 109,99

Direct leverbaar
MyMagicWand - Paars

€ 109,99

Direct leverbaar
Aida Wand Massager

€ 29,99

Direct leverbaar

Massage Apparaten

Ontdek een wereld van ontspanning en stimulatie met onze massage-apparaten. Zowel erotisch als niet-erotisch, bieden deze diverse apparaten unieke sensaties. Verwen jezelf en je partner met de veelzijdigheid van deze stimulerende apparaten. Probeer ze nu en beleef samen een nieuwe dimensie van genot en ontspanning!

Online massage apparaten kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment massage producten vinden, hieronder valt ook een groot assortiment massage apparaten. Deze massage apparaten zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de massage apparaten geven veel plezier! In het assortiment massage apparaten vind je apparaten van verschillende kleuren en grootte en gemaakt van verschillende materialen. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete massage apparaat kunt kopen.

Massage apparaten gratis thuisbezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale massage apparaat voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een massage apparaat zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige massage apparaten kopen

Jouw ideale massage apparaten al gevonden in onze online seks shop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!