0

Fisting Gel

Fist It Glijmiddel - 500 ml

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
BUTTR Fisting Butter - 500 ml

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Crisco Glijmiddel

€ 12,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fist it Sperma Glijmiddel - 500 ml

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Crisco Glijmiddel - 1420 ml

€ 27,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis

Fisting Gel

Ontdek de opwinding van fisting met onze hoogwaardige fisting gel, een erotisch product dat zeker een verrijking zal zijn voor je seksleven. Onze zorgvuldig vervaardigde glijmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens fisting. Met onze fisting gel zullen jij en je partner zeker genieten van nieuwe en spannende ervaringen. Ontdek het plezier van grensverleggende intimiteit met onze speciaal ontworpen fisting gel.

Online fisting gel kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment glijmiddelen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment fisting gel. Deze fisting gels zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de fisting gel geeft veel genot! In het assortiment fisting gel vind je fisting gel van verschillende smaken en met verschillende kleuren en geuren. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete fisting gel kunt kopen.

Fisting gel gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale fisting gel voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een fisting gel zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een sextoy cleaner erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige fisting gel kopen

Jouw ideale fisting gel al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!