0

Strings

Strings

De strings voor heren bestaan uit een selectie leuke erotische kleding die deel uitmaakt van de mannen categorie in onze online sexshop. De heren strings zijn speciaal gemaakt om cadeau te geven aan een bekende of jezelf! Dus verras nu iemand met een leuk erotisch cadeau!

Online strings kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment heren strings vinden, goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de heren strings geven veel plezier! In het assortiment strings vind je slips in verschillende kleuren en grootte en gemaakt van verschillende materialen. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete strings kunt kopen.

Heren strings gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat het ideale heren string voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een heren string zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige strings kopen

Jouw ideale heren strings al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!