0

Bed Bondage

XR Brands - Hold Me Bed Bondage Set - Zwart

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Interlace Bed Bondageset

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Fifty Shades Of Grey - Hard Limits Kit

€ 69,95

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Fetish Fantasy Bed Restraint Bondage Kit

€ 51,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Frisky Bedboeienset

€ 72,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

Bed Bondage

Bed Bondage pakketten zijn spannende BDSM sextoys voor de beginner en voor de gevorderde. Met Bed Bondage pakketten kun je jouw seksleven zeker een boost kunt geven. Deze vaak mooie welgevormde sexspeeltjes zijn speciaal ontworpen om je partner te binden. Hierdoor kan je tijdens een wilde bondage of BDSM sessie je partner goed vast zetten zodat jij de volledige controle in handen hebt. Jij en je partner zullen zeker genieten van jullie bondage spel met het Bed bondage pakket!

Online bed bondage Pakketten kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment Bondage artikelen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment Bed Bondage pakketten. Deze pakketten zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de bondage pakketten zijn erg betrouwbaar! En het is de ideale oplossing voor beginners veel bondage sextoys voor een lage prijs te krijgen.

In het assortiment bondage artikelen kun je werkelijk alle bdsm sextoys vinden die je maar kunt bedenken.  We hebben veel variatie in onze collectie en vrijwel ieder sexspeeltje kun je ook in verschillende kleuren en variaties kopen. Zo zorgt volwassenspeeltjes dat je altijd slaagt, in warvoor bondage speeltjes je ook zoekt!

Bed bondage pakketten gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale bed bondage pakket voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een mooi bondage pakket zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Bed BDSM pakketten

Jouw ideale bed BDSM pakket al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!