0

Floggers

Floggers

Floggers zijn spannende erotische speeltjes, waarmee je jouw seksleven zeker een boost kan geven. Deze vaak mooie floggers zijn speciaal ontworpen om in je lichte pijn te laten ervaren. Met een crops kan je tijdens een wilde bdsm of SM sessie je partner goed verwennen. Jij en je partner zullen zeker genieten van jullie ervaringen met een flogger! Maar let goed op bij het bestellen, er zijn namelijk heel veel verschillende soorten floggers en elke flogger heeft eigen unieke eigenschappen.

Online flogger kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment SM speeltjes vinden, hieronder valt ook een groot assortiment floggers. Deze floggers zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de floggers zijn erg betrouwbaar! In het assortiment SM speeltjes kun je floggers vinden van verschillende materialen en met verschillende kleuren en lengtes. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete flogger kunt kopen.

Floggers gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale flogger voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een mooie flogger zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

BDSM floggers

Jouw ideale BDSM flogger al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!