0

Badproducten

Badproducten

Badproducten zijn heerlijke non erotiusche en erotische producten die je kan gebruiken in bad. Alle producten zijn waterdichter en speciaal gemaakt om van te genieten in bad. In deze categorie vind je een grote diversiteit aan producten dus bekijk zelf de selectie badproducten die wij in onze online sexshop hebben!

Jij en jouw partner zullen zeker genieten van badproducten!

Online badproducten kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment drogisterij artikelen voor mannen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment badproducten. Deze badproducten zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de badproducten geven veel genot! In het assortiment badproducten vind je producten van verschillende kleuren en grootte. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete badproduct kunt kopen.

Badproducten gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale badprocucten voor jou zijn? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je badproducten zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige badproducten kopen

Jouw ideale badproducten al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!