0

Massage Cadeaus

Kamasutra Treasure Trove Strawberry Massageset

€ 44,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Kamasutra Weekender Kit - Aardbei

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Dona - Set van 3 Scented Massage Oliën

€ 18,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Kamasutra Weekender Kit - Reisset

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Kamasutra Getaway Kit - Reissetje

€ 44,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis

Massage Cadeaus

Massage cadeaus zijn leuke massage producten samengesteld als cadeau in onze online sexshop. De massage cadeaus zijn speciaal gemaakt om cadeau te geven aan een bekende of jezelf! Dus ken jij een massage liefhebber of iemand die het eens uit wil proberen? Kies dan nu voor een van de massage cadeaus!

Online massage cadeaus kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment erotische cadeaus vinden, hieronder valt ook een groot assortiment massage cadeaus. Deze massage cadeaus zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de cadeau sets geven veel plezier! In het assortiment cadeaus vind je producten van verschillende kleuren en grootte en gemaakt van verschillende materialen. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete massage cadeaus kunt kopen.

Massage cadeaus gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale massage cadeau voor jou is? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je een massage cadeau set zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige massage cadeaus kopen

Jouw ideale massage cadeaus al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!