0

Batterijen en Laders

Panasonic Batterijen AAA - 4 Stuks

€ 2,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Super Alkaline AA-Batterijen - 4 Stuks

€ 2,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Knoop Batterijen - 10 stuks (LR44)

€ 2,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Lovense - USB Bluetooth Adapter

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Ladekabel AMORELIE Joy (Shake, Bloom, Melt)

€ 7,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Suck-O-Mat Auto Adapter

€ 4,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis

Batterijen en Laders

Batterijen en laders zijn helaas noodzakelijk producten voor vele sextoys en sexspeeltjes. Zorg dus altijd dat je voldoende van deze producten in huis hebt, want een leuk sexspel kan bijna niet plaatsvinden zonder!

Jij en jouw sexpartner zullen zeker genieten van de batterijen en laders.

Online batterijen en laders kopen

Op volwasenspeeltjes kun je een breed assortiment drogisterij artikelen voor mannen vinden, hieronder valt ook een groot assortiment batterijen en laders. Deze batterijen en laders zijn allemaal van goede kwaliteit en geproduceerd door erkende eerlijke bedrijven, kortom de batterijen en laders geven veel plezier! In het assortiment batterijen en laders vind je producten van verschillende kleuren en grootte. Ook kun je natuurlijk sorteren op merk, zodat je jouw favoriete batterijen en laders kunt kopen.

Batterijen en laders gratis bezorgd

Druk aan het zoeken en afwegen wat de ideale batterijen en laders voor jou zijn? Nou denk er dan ook aan, dat sextoys uit onze online sexshop gratis worden bezorgd bij bestelling van boven de 50 euro.  Dus mocht je batterijen en laders zien voor 45 euro bijvoorbeeld, neem dan ook een pak condooms erbij. Zo voorkom je extra bezorgkosten. Bestellingen boven de €50 worden GRATIS thuisbezorgd!

Voordelige batterijen en laders kopen

Jouw ideale batterij en lader al gevonden in onze online sexshop? Fantastisch, dan kun je nu simpel de stappen volgen om je bestelling zo snel mogelijk af te wikkelen. Via het winkelmandje kom je in het betaalmenu, hier vind je een groot aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen. Ideal, MisterCash en we hebben tegenwoordig zelfs afterpay, kortom elke mogelijkheid die je maar kunt wensen. Na de betaling zal je bestelling zo snel mogelijk afgewikkeld worden. Daarin geldt; Vandaag voor 22:30 uur besteld? Morgen in huis, ook in het weekend!