0

Anal Adventures - Pleasure Anaal Plug - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Anal Adventures - Pleasure Anaal Plug - Zwart | Buttplugs

Stap in de wereld van sensueel genot met de Anal Adventures Pleasure Anaal Plug in verleidelijk zwart. Deze plug is speciaal ontworpen voor liefhebbers van anaalspeeltjes die verlangen naar ultieme bevrediging.

Met zijn slanke design en taps toelopende punt glijdt deze plug moeiteloos naar binnen, waardoor je snel kunt genieten van de sensaties die anale stimulatie te bieden heeft. Het stevige maar flexibele materiaal zorgt voor comfortabel dragen, terwijl de afwezigheid van latex, parfum en weekmakers zorgt voor gemoedsrust tijdens het gebruik.

Breng een beetje glijmiddel op waterbasis aan op de plug voor een soepele en plezierige ervaring. Na gebruik reinig je de plug eenvoudig met lauwwarm water en een toycleaner, zodat hij klaar is voor de volgende sessie van ondeugend genot.

Ervaar de ultieme voldoening met de Anal Adventures Pleasure Anaal Plug en laat je erotische fantasieën tot leven komen. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van intens genot - Bestel vandaag voor snelle levering!

Alternatieven die wij aanraden
-
+