0

Lasts Orgasme Vertragende Gel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Endurance Plus | Orgasme Vertragende Gel

Endurance Plus is jouw geheime wapen voor langdurig plezier in de slaapkamer. Met deze innovatieve gel op waterbasis kun je het hoogtepunt uitstellen en je seksuele ervaring naar een hoger niveau tillen.

De gel is speciaal ontwikkeld om overgevoeligheid te verminderen, waardoor je langer kunt genieten van intieme momenten met je partner. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is Endurance Plus veilig in gebruik en compatibel met condooms.

Breng eenvoudig een kleine hoeveelheid gel aan op de penis voorafgaand aan de seksuele activiteit en geniet van een langere en bevredigende ervaring. De gel wordt snel geabsorbeerd en laat geen plakkerig residu achter.

Endurance Plus is dermatologisch getest en vrij van schadelijke chemicaliën. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan dagelijks worden gebruikt zonder bijwerkingen.

Voeg Endurance Plus toe aan je intieme routine en ontdek de voordelen van langdurige plezier en tevredenheid. Met zijn krachtige formule en gebruiksgemak is Endurance Plus de ideale keuze voor mannen die hun seksuele prestaties willen verbeteren en langer willen genieten van intieme momenten met hun partner.

Alternatieven die wij aanraden
-
+