0

The Oh Collective - Motion Lotion Glijmiddel - 100 ml

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

The Oh Collective - Motion Lotion Glijmiddel - 100 ml

Laat je verrassen door Motion Lotion, een glijmiddel dat zorgt voor langdurige gladheid en hydratatie. Speciaal ontwikkeld door The Oh Collective, is dit glijmiddel op waterbasis en 100% natuurlijk. Het is vrij van parabenen, toegevoegde suikers, gluten, hormonen en ftalaten, waardoor je je volledig kunt richten op het plezier zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.

Met Motion Lotion hoef je niet zuinig te zijn. Gebruik een ruime hoeveelheid en herhaal zo vaak als je wilt om een soepele en sensuele ervaring te behouden. Of je nu solo speelt of samen met een partner, dit glijmiddel zorgt voor ultiem comfort en genot.

De formule is veilig in gebruik met seksspeeltjes en condooms, waardoor je je vrij kunt voelen om te verkennen en te genieten van verschillende sensaties. Ingrediënten zoals Aqua, Propanediol en Glycerin werken samen om een zijdezachte textuur te creëren die langdurige hydratatie biedt.

Laat Motion Lotion van The Oh Collective je begeleiden naar nieuwe hoogten van plezier en intimiteit. Ontdek de natuurlijke, veilige en sensuele ervaring die dit glijmiddel te bieden heeft.

Alternatieven die wij aanraden
-
+