0

Wat is het verschil tussen een dildo en een vibrator

Dit topic heb ik gekozen omdat er toch nog veel mensen zijn die echt het verschil weten tussen een dildo en een vibrator. Best bizar, want er zal een tal van verschillen, ook al worden deze verschillen wel steeds kleiner. Waar het vroeger simpel was om te zeggen een vibrator is een trillende dildo en een dildo heeft geen stroomvoorziening. Echter is dat tegenwoordig allemaal anders en je hebt zelfs dildo’s die trillen. Echter zijn er nog steeds trucs om ze snel van elkaar te scheiden, bijvoorbeeld’
De dildo’s hebben vrijwel altijd de vorm van een penis, vibrators vind je in allerlei vormen en vibrators zien er vaak meer “design” uit dan een dildo.

Verschillende soorten:

Verschillende soorten dildo’s
Dildo’s heb je in allerlei verschillende formaten, kleuren, materialen en ga zo maar door. Elke dildo heeft zijn eigen eigenschappen en wat voor de ene ideaal is, is voor de ander niks. Wij hebben in onze online sexshop de volgende soorten dildo’s:

Anaal dildo's, dildo slips, dildo's met zuignap, dubbele dildo's, fisting dildo's, glazen dildo's, metalen dildos, opblaasbare dildo's, packing dildo's, realistische dildo's, strap-on dildo's en natuurlijk de XXL dildo's.

Verschillende soorten vibrators
Vibrators heb je in allerlei verschillende formaten, kleuren, materialen en ga zo maar door. Elke vibrator heeft zijn eigen eigenschappen en wat voor de ene ideaal is, is voor de ander niks. Wij hebben in onze online sexshop de volgende soorten vibrators:

Anaal vibrators, aluminium vibrators, dubbele vibrators, gadget vibrators, glazen vibrators, g-spot vibrators, klassieke vibrators, koppel vibrators, licht gebogen vibrators, luchtdruk vibrators, mini vibratorsopblaasbare vibrators, opleg vibratorsRealistische vibrators, speciale vorm vibrators, strap-on vibrators, tarzan vibrators. Vibrator opzetstukken, vibrators sets, vinger vibrators, wand vibrators natuurlijk de XXL vibrators.

 

Vibrator kopen Let hierop bij het kopen van een dildo of vibrator

Een vibrator of dildo kopen is altijd een stuk lastiger dan je denkt. Elke dildo of vibrator heeft namelijk zijn eigen eigenschappen, vorm, sensuele sensatie en de ene is nog een dildo en de andere is een vibrator. De keuze is onwijs groot en allemaal kun je ze morgen in huis hebben, het is dus erg verleidelijk er zomaar eentje te kopen. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we hieronder een aantal belangrijke vragen opgesomd.

  • Voor wie is de vibrator of dildo bedoeld?
  • Waarvoor is de vibrator of dildo bedoeld?
  • Wil je een trillend speeltje of een dildo?
  • Ben je opzoek naar een waterdichte vibrator of dildo?
  • Moet het sexspeeltje meer eigenschappen hebben?
  • Moet het er mooi uitzien?

 

Vibrator kop Voordelig een dildo of vibrator kopen

Ben je eruit wat jij precies zoekt en ben je klaar om jouw zoektocht te beginnen naar die sextoy? Bekijk dan nu het aanbod van dildo’s en vibrators op volwassenspeeltjes.nl. Wij hebben namelijk de grootste collectie van dildo’s en vibrators in Nederland en België. Buiten de grootte van onze sextoy collecte hanteren wij ook de meest voordelige prijzen online. Kortom als u bij een ander koopt besteel je jezelf, bekijk dus nu direct onze collectie.

 

Bekijk ook eens
Siliconen buttplugsetje - zwart

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Realistische Dildo Met Balzak - 22,5 cm

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Zwarte anale plug met kralen

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
G-spot vibrator - paars

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Realistische Dildo Met Balzak - 29,5 cm

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Easytoys Realistische Dildo Met Zuignap - 21 cm

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Dildo Met Noppen

€ 21,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis