0

Wat is een vibrator?

Een vibrator zoals wij hier bedoelen is een sexspeeltje. Een vibrator is een elektronisch apparaat dat trillingen voortbrengt. De trillingen van de vibrator veroorzaken genot en stimuleren een orgasme. Vibrators worden vaak gebruikt voor het krijgen van orgasmes en voor erotische massages.


Geschiedenis:

De geschiedenis van de vibrator is nog niet zolang als die van de dildo, zoals je wel had verwacht denk ik! De vibrator is rond het jaar 1900 uitgevonden, met vreemd genoeg een totaal ander doel. Ze wilde het apparaat gebruiken mensen te genezen van psygische stoornissen. Gelukkig kwam daar al snel een einde aan en vonden vrouwen uit wat de vibrator was. De vibrator is echter pas rond het jaar 1960 populair geworden, daar voor die tijd de vrouwelijke sexualiteit nog erg een taboo was.


Gebruik:

Een Vibrator wordt tegenwoordig veelal gebruikt om te masturberen en hij wordt gebruikt door mannen en vrouwen. Beide geslachten kunnen hem gebruiken om hun sexuele verlangens te plezieren. 
Stellen maken echter ook vaak gebruik van een vibrator, deze leggen ze dan tussen elkaar in en dan wrijven ze er lekker tegenaan. Of de man gebruikt de vibrator om de vrouw een heerlijk orgasme te geven of haar een beetje te tease. Verder kun je de vibrator nog op een tal van andere manieren gebruiken, maar fantaseer daar nog maar over door!


De beste vibrator voor vrouwen

Deze vibrator hebben we al eerder in een artikel genoemd, maar omdat hij zo veel geliefder is dan enig ander moest ik hem weer tonen.

Easytoys vibe collection - Rabbit vibrator in het roze. De vibrator genaamd de roze rabbit vibrator is speciaal gemaakt om jou extra 

te laten genieten. De vibrator heeft maar liefst twee stimulatoren, een clitoris stimulator en een g-spot stimulator! Het kleine konijntje dat vast zit aan de vibrator masseert jouw clitoris terwijl de roterende balletjes de binnenzijde van de vagina stimuleren. Bij easytoys hebben ze echt overal aan gedacht, want deze vibrator is zelfs waterdicht, dus je kunt hem gemakkelijk onder de douche gebruiken! En denk eraan vandaag besteld, morgen in huis!

 

Klik hier en bestel nu de Roze Rabbit vibrator van Easytoys vibe collection voor maar liefst 38.95 euro.

Let op; de vibrator te krijgen in verschillende kleuren, te weten; roze, blauw, zwart en paars. 

 

De beste vibrator voor mannen

 

Waarschijnlijk kan je nu een idee hebben welke er volgt. En nee het is geen monster dildo of iets ergelijk, het is gewoonweg de dildo die jou het meeste
genot gaat opleveren, namelijk; De Stotende Vibrator van EasyToys.

De Stotende Vibrator van EasyToys  zal je orgasmes extra lekker laten worden! Met 6 verschillende rotatie en 6 verschillende vibratie standen
op het bedieningspaneel kan je er veel mee!  Naast vibreren en roteren maakt deze EasyToys vibrator ook nog een stotende beweging. Al deze standjes maken 
deze vibrator een geweldig sexspeeltje die je in de collectie moet hebben! 

De vibrator is makkelijk te hanteren en met de grote keuze aan standen kan je jezelf tijden prima vermaken met deze stotende vibrator. Ook maken al deze standjes de vibrator geschikt voor iedereen, want hij kan in iedere stand! 

Klik hier en bestel nu de Stotende Rabbit Vibrator van EasyToys voor maar liefst 35.95 euro.