0

Vibrator handleiding

Wat is een vibrator
Een vibrator is eigenlijk een dildo die trillingen voortbrengt voor extra stimulatie. De vibrator wordt niet alleen gebruikt tijdens de sex, maar ook tijdens erotische massages waar hij voor veel genot zorgt! De laatste jaren is de populariteit van de vibrator enorm gestegen, er worden jaarlijks zelfs meer dan 1 miljoen vibrators verkocht!
De geschiedenis
In tegenstelling tot de dildo die al eeuwen gebruikt wordt voor sensueel genot is de vibrator nog redelijk “nieuw”. De vibrator is pas rond het jaar 1900 bekend geworden en in die tijd werd het nog voor medische doeleinden gebruikt. De reden dat het niet gelijk als sexspeeltje werd gebruikt is waarschijnlijk dat in die tijd het vrouwelijk genot pas op de tweede plaats kwam. Echter kwam hier in de jaren 60 verandering in en in die tijd werd mede door de emancipatie de vibrator een sexspeeltje.

Vibrator kopen

Er zijn vele verschillende vibrators op de markt en elke vibrator heeft weer zijn eigen eigenschappen en vorm. Wel hebben ze allemaal hetzelfde idee en dat is meer genot uit de masturbatie of sex krijgen. Ook dien je jouw vibrator hetzelfde te behandelen als je dildo. Dit houdt in dat je na aankoop de vibrator even moet schoonmaken, dit om er zeker van te zijn dat hij helemaal schoon is. Let hierbij wel op wat geldt voor uw vibrator, de ene vibrator is namelijk waterproof en de andere niet. Twijfel je hierover dan kun je het altijd nalezen in de product omschrijving op volwassenspeeltjes.nl. Wij adviseren de sexspeeltjes in ieder geval altijd te reinigen met de speciale toycleaner. Sommige mensen gebruiken water en een beetje zeep, maar de toecleaner is er speciaal voor gemaakt en hij maakt het oppervlakte van de vibrator 100% schoon!

Hoe gebruik je een vibrator?

De meeste mensen die deze subkop lezen denken; “ja, je stopt hem in je vagina of kont en beweegt hem heen en weer en laat hem trillen tot je klaarkomt”. Maar niks is minder waar, natuurlijk werkt die methode ook, maar als je de goede sfeer creëert zal je zien dat je veel meer genot van de vibrator krijgt.
Begin bij jezelf of met je partner een erotische sfeer te creëren door elkaar te strelen en het licht te dimmen. Zorg dat jij of jullie beiden lekker ontspannen zijn en pak dan de vibrator. Zet hem lekker in de laagste trilstand en masseer jezelf of je sexpartner ermee. Begin rustig in de nek en glij langzaam via de schouders langs de tepels omlaag. Maar sensuele draaiende bewegingen tot je de clitoris bereikt. Hier plaats je hem rustig naast en eroverheen maakt rustige cirkelende bewegingen en laat jezelf of je sexpartner er lekker van genieten. Zodra je merkt dat jezelf of je partner tegen het toppunt aanzit van een orgasme stop dan niet maar laat jezelf of haar het orgasme krijgen. Daarna streel je haar sensueel en stop je de vibrator langzaam stukje voor stukje in de vagina of kont.
Begin niet gelijk te raggen als een beest, maar ga door op dezelfde sensuele manier en hou dit vast. Masseer de vagina tot het hoogte punt en zoek de g-spot op, als jij of je sexpartner harder gaat kreunen of meer tekenen van genot geeft ga dan op diezelfde plaats verder tot jij of je partner wederom een heerlijk orgasme krijgt.

Veel gestelde vragen over vibrators

Zijn vibrators ook voor mannen? Ja, mannen kunnen net zo gemakkelijk gebruik maken van een vibrator. Echter dient de man deze dan wel te gebruiken voor een erotische massage of anale penetratie. Ook alleen al de anus stimuleren door de vibrator er sensueel langs te laten bewegen kan al voor geweldig genot zorgen!


Hoe gebruik je een vibrator bij je sexpartner? Zoals hierboven al beschreven kun je dat gemakkelijk doen door je partner langzaam te strelen met de vibrator. Begin rustig bij de schouders en werk je weg omlaag, tot je de clitoris bereikt en streel deze tot je sexpartner een orgasme krijgt. Ook kun je natuurlijk ook je sexpartner anaal bevredigen of een erotische massage ermee geven. Kortom zat mogelijkheden om de vibrator in te zetten tijdens jouw seksleven!

Kan je ook samen een vibrator gebruiken? Ja, speciaal voor de koppels hebben wij de koppel vibrator. Dit is een vibrator speciaal gemaakt zodat koppels samen kunnen genieten van het gebruik van de vibrator. Ook is het mogelijk een “gewone” vibrator samen te gebruiken. Denk hierbij aan de vibrator op jouw sexpartner haar clit te leggen en vervolgens ga jij er zelf opleggen en zo kun jij mee genieten van de sensatie.

Moet je glijmiddel gebruiken op de vibrator? Ja, dit is zeker te adviseren. De ene vrouw wordt natter dan de ander, maar buiten dat geven glijmiddelen ook veel extra genot. Zo kun je jouw favoriete glijmiddel makkelijk smeren op de vibrator en deze inbrengen voor extra genot!

Kan ik een SOA krijgen door een vibrator? Helaas, maar ja het is mogelijk een SOA op te lopen door een vibrator. Hierom adviseren wij altijd de toecleaner te gebruiken na gebruik en voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat alle eventuele bacteriën die erop zitten verdwijnen. Zodoende is het dus ook niet mogelijk een SOA te krijgen door een vibrator!

Kan mijn vibrator in bad? Ja en nee, de meeste vibrators zijn niet waterdicht en vaak als ze waterdicht zijn is het enkel spatwaterdicht. Natuurlijk heb je wel waterdichte vibrators die speciaal gemaakt zijn voor gebruik in bad, maar zoek dit altijd op! Stap niet zomaar in bad met je vibrator zonder dat je echt hebt gekeken in de beschrijving of het kan.

Voordelige vibrators bestellen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten vibrators. Iedere vibrator heeft zijn eigen eigenschappen en vorm en ze zijn waterdicht en niet waterdicht en ga zo maar door. Kies dus goed welke vibrator bij jouw past uit een van de volgende categorie: Anaal vibrators, aluminium vibrators, dubbele vibrators, gadget vibrators, glazen vibrators, g-spot vibrators, klassieke vibrators, koppel vibrators, licht gebogen vibrators, luchtdruk vibrators, mini vibrators, opblaasbare vibrators, opleg vibratorsRealistische vibrators, speciale vorm vibrators, strap-on vibrators, tarzan vibrators. Vibrator opzetstukken, vibrators sets, vinger vibrators, wand vibrators natuurlijk de XXL vibrators.

 

Bekijk ook eens
EasyToys Mini Wand Vibrator - Roze

€ 43,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis