0

Top 3 meest verkochte sexspeeltjes

De lijst van meest verkochte sexspeeltjes is samengesteld uit alle verkopen van de laatste 30 dagen. Dit zijn er gelukkig behoorlijk wat en daar stijgen zeker een paar producten met kop en schouders boven uit! Deze producten wilde we iedere 30 dagen publiceren in onze online sexshop blog om ze zo even extra in de aandacht te krijgen. Want kennelijk bevallen deze producten iedereen goed en worden ze veel besteld! Hieronder de lijst met beste verkochte sexspeeltjes.


Nummer 1 meest verkochte sexspeeltje:


Durex Ambassador Glyder 144 stuks en dit hadden we natuurlijk wel kunnen raden. Mensen die sexueel heel actief zijn hebben de meeste behoefte aan condooms! En niet zomaar condooms, nee de verpakking met maar liefst 144 stuks! Ook scoort de durex Ambassador glyder 24 stuks erg hoog kwa verkopen, maar de 144 stuks verpakking wint toch dik. De durex Ambassador Glyder is een goed standaard condoom, geen speciale smaaktjes, extra dure ribbeltjes en ga zo maar door. De Ambassador is sterk en zal niet snel klappen, verder is het een transparant condoom dat voorzien is van glijmiddel en een reservoir. 

 

De Durex Ambassador Glyder 144 stuks kost op dit moment 29,95 euro en hij is nog in voorraad. Klik hier om hem nu te bestellen
De Durex Ambassador Glyder 24 stuks kost op dit moment 6,95 euro en hij is nog in voorraad. Klik hier om hem nu te bestellen

 


Nummer 2 meest verkochte sexspeeltje:


Easytoys vibe collection - Rabbit vibrator in het roze. Dit is geen nieuw product in onze online sexshop, maar hij blijft toch erg geliefd!
Dit prachtige sexspeeltjes genaamd de roze rabbit vibrator is speciaal gemaakt om jou extra te laten genieten. De easytoys vibrator heeft namelijk een clitoris en een g-pot stimulator! Het konijntje aan de vibrator stimuleert jouw clitoris terwijl de roterende kralen de binnenkant van de vagina masseren. Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen geeft dit een geweldige erotische beleving! Bij easytoys hebben ze echt overal aan gedacht, want deze vibrator is zelfs waterdicht, dus je kunt hem gemakkelijk onder de douche gebruiken! Deze prachtige vibrator zal je orgasmes tot een nieuwe hoogte brengen en je kan er morgen al van genieten als je hem vandaag al besteld! 

Klik hier en bestel nu de Roze Rabbit vibrator van Easytoys vibe collection voor maar liefst 38.95 euro.

Let op; de vibrator te krijgen in verschillende kleuren, te weten; roze, blauw, zwart en paars. 


Nummer 3 meest verkochte sexspeeltje:


Easytoys Dildo Collection - Realistische Dildo Huidskleur van 22,5 cm. Ook dit product van Easytoys deed het heel goed deze maand, logisch ook, want het is een prachtige dildo. Deze realistische dildo van 22,5 centimeter is niet gemaakt voor de beginner, zijn grote ronde kop is echt gemaakt voor genot. De ribbelige huid van de pik die je heerlijk in je kutje zal voelen als hij je penetreert. Ja, deze dildo is echt gemaakt voor de gevorderde en die zal er ook veel meer van genieten, daar ze er veel meer mee kan! Maak de dildo vast wat je maar wilt, de grote zuignap op de dildo blijft aan vele ondergronden plakken! De zachte, soepele en vooral heerlijke vorm, tezamen met de realistische aders, maken de dildo ideaal voor geweldige orgasmes! Zodra je eenmaal met de grootte kan omgaan zal je nooit meer een andere willen!

Klik hier en bestel nu de Realistische Dildo Huidskleur van 22,5 cm.