0

Sex voor een gezonder leven

Sex is gezond voor zowel je lichaam als geest, dit is al meerdere malen bewezen, zelfs in de wetenschap! Tijdens de sex komen er namelijk zowelnbij mannen als bij vrouwen hormonen vrij, deze hormonen reinigen als het ware je lichaam. De hormonen die vrij komen tijdens de sex zorgen voor ontspanning en een goed geheugen. Bij vrouwen komt er zelf een extra hormoon vrij die een pijnstillende eigenschap heeft, waardoor vrouwen nog intenser kunnen genieten!
Wel bouwen deze hormonen zich natuurlijk op en is het zo lekker als je klaar komt. Dat heerlijke opgeluchte gevoel en daarna het gevoel van ontspanning is een van de vele dingen die sex zo geweldig maken!
Ook wordt tijdens de sex je bloed sneller door je lichaam gepompt, net als bij sport. Doordat dit gebeurt krijg je dus automatisch een betere conditie van sex! En ook zorgt deze snellere bloedsomloop voor een sterker hart. Ons advies is dus zeker heb zoveel sex als je maar aankan!

 

Sex om af te vallen?

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen en ook aan ons vaak wordt gesteld, is het mogelijk af te vallen van sex? 
Nou het antwoord is vrij simpel; JA. Van goede sex kun je zeker afvallen, eerder stelde ik al de vergelijking tussen sex en sport. Nou van sport val je af, dus van sex ook! Sex kun je vergelijken met een conditie training, je probeert het zo lang mogelijk vol te houden en dit traint je uithoudinsvermogen enorm! Vaak heb je zelfs meer motivatie door te gaan met sex dan met sport. Door deze krachtige constante herhalingen train je dus je spieren en je conditie, sex is dus topsport! De goede sexbeurt kan wel tot 350 calorieen verbranden, dus als je veel verschillende posities doet en je constant inspant en zo lang mogelijk doorgaat zal je zeker verschil zien in je lichaam. Belangrijker nog als je veel sex hebt zal je jouw lichaam zien veranderen, met name afvallen of droger worden!


Sex voor een goed uithoudingsvermogen

Zoals eerder al gezegd is sex super gezond en verbeterd het je conditie en is een lange vrijpartij net als een goede cardio training. Sex draagt dus zeker
bij aan een goed uithoudingsvermogen! Verder is uithoudingsvermogen ook heel belangrijk tijdens de sex, mensen met een slecht uithoudingsvermogen zullen ook sneller uitgeput zijn en dan zal het genot en vooral de tijdsduur van de vrijpartij minder zijn. Mensen met een goede conditie kunnen dezelfde sex standjes namelijk gemakkelijk langer uithouden en dit zal dus resulteren in een langere lekkerdere vrijpartij. Verder kunnen mensen die lichamelijk gezond zijn ook beter hun ejaculatie beheersen, dit houd dus in dat ze hierdoor nog langer kunnen neuken. Kortom, werk aan je conditie en het zal je sexleven te goede komen!
Tot slot zijn er ook zat andere manieren om je sex conditie bij te werken waarbij je geen sexpartner nodig hebt. We zijn namelijk zat geile sexspeeltjes te verkrijgen waarbij je jouw conditie op de proef kunt stellen. Of gebruikt je handen om jezelf te masturberen, dit zal na veel oefenen ook zeker bij gaan dragen bij je uithoudingsvermogen!

 

Conclusie; Is sex gezond?

Zoals je in de afgelopen drie alineas hebt kunnen lezen zijn er zat redenen en bewezen onderzoeken dat sex inderdaad goed is voor de opbouw van spieren, bloedsomloop en natuurlijk je conditie. Je kunt sex zelfs gebruiken om af te vallen, want je verliest per goede neukpartij tot wel 350 calorieen!
Sex is dus zeker gezond voor je, want zoals je weet een gezond lichaam zorgt voor een gezonde geest en sex zorgt zeker voor een gezond lichaam. We kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en een oud onderzoek erbij halen. Het is namelijk zelfs bewezen dat sex zo gezond is dat het bijdraagt aan je immuunsysteem, hierdoor ben je minder vatbaar voor ziektes en infecties. En tot slot nog 1 bijeffect om dit vraagstuk overduidelijk te maken, door sex stroomt het bloed sneller door je lichaam. Regelmatige sex kan dus zelfs zorgen voor een sterker hart en minder kans op hart en vaakziekten! Voor mannen is het zelfs aan te raden regelmatig klaar te komen, want dit verminderd de kans op hart en vaatziektes. 

Kortom, neukt voor je leven en geniet van iedere vrijbeurt!