0

Kies de beste dildo

Een dildo kopen of bestellen is voor iedereen een andere ervaring. Zo kopen veel mensen hun eerste dildo en zo heb je ook mensen die letterlijk hun sexspeeltjes collectie gewoon ermee willen aanvullen. Je kan begrijpen dat deze mensen beide opzoek zijn naar andere dildo’s en dat is logisch ook. Daarom hebben wij dit artikel geschreven, wij begrijpen dat het soms een moeilijke keuze is en je kan het best zoveel mogelijk informatie vergaren voordat je tot een koop overgaat. Dus laat ons je wegwijs maken in de wereld van dildo’s

Kies de juiste dildo

Tijdens de zoektocht naar de ideale dildo kan je het best goed beslagen te ijs komen, want de keuze kan overweldigend zijn. Wat ook erg belangrijk is tijdens het maken van de juist keuze zijn deze vragen:

  • Voor wie is de dildo?
  • Is het je eerste dildo?
  • Welke maat dildo wil je?
  • Heb je voorkeur voor een soort materiaal?
  • Zijn er specifieke eigenschappen die de dildo moet hebben?

Zodra je een antwoord hebt op deze vragen is de keuze al behoorlijk kleiner geworden en wordt het dus makkelijker jouw ideale dildo te vinden. Wellicht dat de prijs ook meeweegt in de keuze, schrik dan niet van sommige dildo’s. Er zit namelijk heel veel diversiteit in de prijzen van de dildo’s. Maar 1 ding is zeker, de dildo’s zijn allemaal van goede kwaliteit en bij volwassenspeeltjes heb je altijd de beste prijs voor je dildo!

Soorten dildo's

De anale dildo's zijn ontwikkeld voor het ultieme anale genot. Door de vorm past de dildo perfect, soms kan het gebruik van glijmiddel helpen. De anale dildos zijn perfect voor zowel solo gebruik als duo gebruik met uw vriend of vriendin. Anale Dildos zijn niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. De dildos brengen het perfecte anale gevoel te weeg.


Buttpluggs gebruiken is een goede en geile manier om de spanning terug in uw sexleven te brengen. Breng de buttplug anaal in en geniet van het heerlijke gevoel. Veel gebruikers van buttpluggen plaatsen de plug voordat ze seks gaan hebben. Zo heeft u gegarandeerd heerlijke sex. Buttpluggs zijn in verschillende soorten en maten te koop. Het is maar net in welke grootte u de plug wilt.


Een dildo van glas geeft een heerlijk en sensueel gevoel op het moment dat u de dildo in brengt. Door het gebruik van glas glijdt de dildo heerlijk bij u binnen en kunt u zelf bepalen in welke vaart u wordt gepenetreerd. Naast het heerlijk gevoel van een glas dildo is de dildo ook makkelijk schoon te maken een toy cleaner of met warm water en zeep.


Dubbele dildo's zijn ideaal om te introduceren in uw relatie. Geniet samen van opwindende momenten als u beide wordt gepenetreerd. Doordat de eikel aan beide kanten te voorschijn komt is het ideaal om samen te genieten. Dubbele dildo zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo zijn er vaginale en anale dubbele dildo;s beschikbaar. Bedenk vooraf wat u wenst van de dubbele dildo om zo tot de meest geschikte dildo te komen.


Realistische dildo's zijn precies wat je van een dildo verwacht qua vorm. Levensecht en ontwikkeld om een heerlijk inwendig gevoel op te brengen. Bij alle dildos vindt u duidelijke productbeschrijvingen van de grondstof en mogelijkheden. De normale dildos zijn ideaal als u voor het eerst een dildo gebruikt en bekend wil worden met de mogelijkheden.


Strap-on dildo's worden steeds populairder. BDSM wordt steeds populairder in Nederland waardoor ook de strap ons de deur uit vliegen. Ideaal voor mannen die gedomineerd willen worden door hun partner of sm meesteres. Ook voor homo sexuelen dames zijn strap on dildo's geschikt. Met een strap on heeft u geen man meer nodig om samen te genieten. Doordat de strapons voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar zijn zijn de dildo's in vele soorten en maten online beschikbaar.

Veel gestelde vragen

Moet je je dildo schoonmaken? Ja, je dient de dildo voor en na gebruik schoon te maken. Wij adviseren dit te allen tijde met toecleaner te doen voor het beste resultaat.

Waar koop ik de voordeligste dildo? Bij volwassenspeeltjes natuurlijk! Wij hebben het grootste aanbod van sextoys in Nederland en België en doordat wij groot inkopen hebben wij ook de beste prijzen. Daarbij komt nog dat wij gratis leveren bij bestellingen boven de 50 euro!

Heb je batterijen nodig? Ja en Nee, het is afhankelijk van de dildo die je aanschaft of er batterijen voor nodig zijn. In de meeste gevallen zal het antwoord nee zijn.

Is mijn dildo waterdicht? Over het algemeen zijn de dildo’s waterdicht echter verschilt dit wel per dildo. Lees het dus altijd goed na in de product omschrijving als je twijfelt.

De beste dildo kopen

Wij hopen dat je veel kennis hebt opgedaan in onze blog over het aanschaffen van de beste dildo. Mocht je toch nog vragen hebben over dildo’s of eventueel andere sextoys, neem gerust contact op met onze klantenservice. Tot slot wensen wij je veel plezier met de aankoop van een nieuwe dildo bij de voordeligste online sexshop!

Bekijk ook eens