0

Dildo handleiding

Wat is een dildo?
Een dildo is een langwerpig sexspeeltje speciaal geschikt voor penetratie van de vagina of anus. De vorm van de dildo is goed te hereiden naar de vorm van de penis. En net zoals met penissen heb je in dildo’s ook verschillende lengtes, diktes en kleuren. De dildo is geschikt voor mannen en vrouwen en je kan de dildo op veel manier gebruiken tijdens de seks of masturbatie.

De geschiedenis van de dildo
De dildo is een van de oudste bekende sexspeeltjes en wanneer de dildo is uitgevonden weet eigenlijk niemand zeker. Maar dat de dildo al 2000 jaar gebruikt wordt is een feit, sterker nog er zijn resten gevonden van een dildo die ze konden herleiden tot 28000 jaar geleden! Dit is tevens ’s werelds oudste dildo, maar ook in de Griekse oudheid zijn standbeelden en dergelijke gevonden waarop vrouwen met dildo’s te zien zijn.

Dildo kopen

Er zijn vele verschillende dildo’s op de markt en elke dildo heeft weer zijn eigen eigenschappen. Wel hebben ze allemaal hetzelfde idee en dat is meer genot uit de masturbatie of sex krijgen. Ook dien je jouw dildo hetzelfde te behandelen als je vibrator. Dit houdt in dat je na aankoop de dildo even moet schoonmaken, dit om er zeker van te zijn dat hij helemaal schoon is. Let hierbij wel op wat geldt voor uw dildo, de ene dildo is namelijk waterproof en de andere niet. Twijfel je hierover dan kun je het altijd nalezen in de product omschrijving op volwassenspeeltjes.nl. Wij adviseren de dildo’s en andere sextoys in ieder geval altijd te reinigen met de speciale toycleaner. Sommige mensen gebruiken water en een beetje zeep, maar de toycleaner is er speciaal voor gemaakt en hij maakt het oppervlakte van de vibrator 100% schoon!

 

Hoe gebruik je een dildo?

Hoe gebruik je een dildo, een erg simpele vraag en vele mensen zullen hetzelfde antwoorden en dat luid;” erin heen en weer en eruit”.  Nou als je zo met je seksleven wil omgaan blijft het erg saai tussen de lakens denk ik. Een dildo is namelijk een erg sensuele sextoy die extra stimulatie en genot moet brengen en als je hem er enkel indoet en heen en weer haalt blijft echt genot weg. Je moet lekker de tijd nemen goed in de stemming te komen zodat je echt kan genieten van je dildo. Masseer jezelf lekker in met warm wordende creme en begin jezelf of je sexpartner lekker te strelen en te masseren met de dildo. Vervolgens verleg je dit sensuele spel naar je geslachtsdeel en begin je daar lekker mee te spelen en ook je dildo er lekker langs te wrijven. Smeer je dildo lekker in met glijmiddel en geniet van elke aanraking. Doe dit tot je zover bent en stop daarna rustig de dildo dieper en dieper in je vagina of kont. Ga langzaam opzoek naar de G-spot en blijft die lekker stimuleren tot je tot een spetterend orgasme komt.

 

Voordelige dildo kopen

Als je er zeker van bent dat jij een dildo wilt dan kun je gerust door onze grote collectie dildo’s scrollen. Hier zal je al snel zien dat de keuze te groot is voor woorden en op deze manier zal het even gaan duren voordat je jouw ideale sexspeeltje hebt gevonden. Om dit te bespoedigen hebben wij de categorie dildo’s opgesplitst in verschillende sub categorieën, dit maakt het shoppen een stuk makkelijker en sneller! Hieronder volgt een overzicht van de categorieën:
Anaal dildo's, dildo slips, dildo's met zuignap, dubbele dildo's, fisting dildo's, glazen dildo's, metalen dildos, opblaasbare dildo's, packing dildo's, realistische dildo's, strap-on dildo's en natuurlijk de XXL dildo's.

 

Meer over dildo's

Wil jij nog meer weten over dildo’s en andere sextoys? Lees dan ook alle andere berichten die wij hebben geplaatst in ons erotische blog in de online sexshop. Hier vind je werkelijk alle informatie die je ooit nodig zal hebben in het aanschaffen van de ideale dildo voor jou of jouw sexpartner!
Wij proberen hierin al je vragen te beantwoorden en mochten er toch nog vragen opkomen neem gerust contact op met onze klantenservice. Alvast veel genot van de nieuwe dildo!

 

Bekijk ook eens