0

Isabella Sinclaire Ballstretcher Training Set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Isabella Sinclaire Ballstretcher Training Set | Bal Klemmen

 

Domineer de meest gevoelige zones van je partner met de Isabella Sinclaire Ballstretcher Training Set. Deze set, bestaande uit drie afzonderlijke ballstretchers van premium leder, is een essentieel instrument voor degenen die hun grenzen willen verleggen in de wereld van BDSM en fetisj.

Elke ballstretcher is vakkundig vervaardigd met oog voor detail en comfort. Het hoogwaardige leder zorgt voor een luxe uitstraling en een sensationele ervaring. De set wordt geleverd met een lange lederen riem van 37 cm, compleet met polslus en karabijnhaak voor moeiteloze bevestiging.

Aan de voorzijde van de ballstretchers bevinden zich bevestigingspunten voor extra accessoires zoals gewichten, waardoor je de sensaties kunt intensiveren naar jouw voorkeur. Met de verstelbare gesp kun je eenvoudig de grootte aanpassen voor een perfecte pasvorm en maximale controle.

De Isabella Sinclaire Ballstretcher Training Set wordt geleverd in drie maten voor verschillende ervaringsniveaus:
- Small: maximale diameter van 2,5 cm
- Medium: maximale diameter van 3,8 cm
- Large: maximale diameter van 5,0 cm

Deze set is ontworpen om sensuele dominantie te ontketenen en intense plezierige sensaties te bieden. Ontdek de wereld van BDSM en fetisj met vertrouwen en stijl met de Isabella Sinclaire Ballstretcher Training Set.

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Extreme Sling And Swing Seksschommel

€ 1048,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis