0

Hookup Panties - Princess Slip Met Buttplug, Bullet En Afstandsbediening

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Hookup Panties serie van Pipedream Products verbergt een wel heel sexy geheimpje! De serie bestaat uit diverse soorten luxe slips en stimulerende plug in 1 en deze opwindende combinatie zorgt zeker voor spannende momenten buiten de deur voor jou en jouw partner! 

Deze Hookup slip is grotendeels transparant en laat de billen extra mooi uitkomen. Plaats de bullet vibrator in de speciale opening aan de achterkant van de anaalplug. Breng de siliconen plug vervolgens in met wat glijmiddel. Activeer de afstandsbediening of geef deze aan jouw partner en geniet bij iedere beweging van de 10 heerlijke vibratiestanden. De anaalplug heeft een taps toelopende vorm en draag je comfortabel en veilig dankzij de brede onderkant. Zowel bullet als afstandsbediening zijn oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. De bullet kun je eventueel ook apart gebruiken voor een clitoris of tepel stimulatie.

Afmetingen:
-bullet vibrator: lengte 7.6 cm, diameter 1.8 cm.
-anaalplug: lengte 8.6 cm, invoerdiepte 7.1 en maximale diameter 3.3 cm. Breedte onderkant 7.1 cm. 

Was de slip op de hand met een mild wasmiddel en maak de plug en bullet vibrator schoon met lauwwarm water en een toycleaner. De afstandsbediening mag niet onder water worden gehouden.

Alternatieven die wij aanraden
-
+