0

Avant - Pride Siliconen Anaal Plug - Power Play

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Avant - Pride Siliconen Anaal Plug - Power Play | Buttplugs

Laat je verlangens de vrije loop met de Avant Pride Siliconen Anaal Plug - Power Play, een meesterwerk uit de verleidelijke Avant Pride collectie van Blush. Deze prachtig vormgegeven plug is ontworpen om je te laten genieten van intense anale stimulatie en sensaties die je naar nieuwe hoogten van plezier zullen brengen.

Gemaakt van hoogwaardig, lichaamsveilig siliconen, biedt de Power Play plug een zijdezachte textuur en een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor moeiteloos inbrengen en een comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik. De subtiel gebogen vorm en de taps toelopende punt zijn perfect voor het stimuleren van al je meest gevoelige plekjes, terwijl de brede basis zorgt voor veiligheid en gemoedsrust tijdens het spel.

Of je nu een beginner bent in de wereld van anale avonturen of een doorgewinterde liefhebber, deze plug zal je niet teleurstellen. Zijn veelzijdigheid maakt hem ideaal voor solo- of partnerplezier, en het discrete formaat maakt hem perfect voor onderweg.

Voor een soepele en plezierige ervaring raden we aan om een hoogwaardig glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij het inbrengen. Na gebruik reinig je de plug eenvoudig met wat lauwwarm water en een milde toycleaner, zodat hij klaar is voor het volgende sensuele avontuur.

Laat je verlangens tot leven komen en ontdek de sensuele kracht van de Avant Pride Siliconen Anaal Plug - Power Play. Bestel vandaag nog en laat je plezier beginnen - Vandaag besteld, morgen in huis!

Alternatieven die wij aanraden
-
+