0

Dark Chamber - Siliconen Peniskooi - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Dark Chamber - Siliconen Peniskooi - Zwart | Peniskooien

Stap in de duistere wereld van verlangen met de Dark Chamber Siliconen Peniskooi. Deze zwarte peniskooi biedt een meeslepende ervaring, gemaakt van stevig maar flexibel siliconen voor een aangenamer gevoel dan traditionele materialen zoals metaal of plastic.

Met zijn anatomische vormgeving biedt de Dark Chamber een perfecte pasvorm, waardoor de penis moeilijk tot niet aan te raken is. Dit maakt het ideaal voor beginners in de wereld van chastity play.

De peniskooi is voorzien van een opening aan de voorkant voor urine, waardoor het comfortabel te dragen is, zelfs gedurende langere periodes. Na gebruik is het gemakkelijk te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner, waardoor het klaar is voor je volgende avontuur.

Ontdek de sensuele spanning van controle en verlangen met de Dark Chamber Siliconen Peniskooi - een must-have voor liefhebbers van chastity play

Alternatieven die wij aanraden
-
+