0

Pjur Superhero Performance Spray - 20 ml

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Pjur Superhero Performance Spray - 20 ml

Stel je voor: je bent in het heetst van de strijd, maar je wilt dat het moment blijft duren. Dat is waar de Pjur Superhero Performance Spray in het spel komt. Deze spray is jouw geheime wapen voor eindeloze prestaties in bed.

Met krachtige ingrediënten, waaronder sterk geconcentreerde gemberextracten, biedt deze spray een unieke formule die overgevoeligheid van de huid sterk vermindert. Hierdoor kun je de intensiteit van de ervaring beheersen en het moment van climax uitstellen, waardoor je en je partner langer kunnen genieten van de passievolle momenten samen.

De Pjur Superhero Performance Spray is ontworpen om snel en effectief te werken. Met slechts een paar sprays wordt de spray snel opgenomen door de huid, waardoor je snel de voordelen kunt ervaren. Bovendien bevat het ingrediënten zoals panthenol en aloë vera, die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen.

Deze spray is discreet verpakt en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd klaar bent voor actie, waar je ook bent. Voeg gewoon de Pjur Superhero Performance Spray toe aan je routine en bereid je voor op onvergetelijke momenten van passie en plezier.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je seksuele ervaring naar een hoger niveau te tillen en jezelf een echte superheld te voelen tussen de lakens, dan is de Pjur Superhero Performance Spray precies wat je nodig hebt. Laat je innerlijke held los en geniet van langdurige, sensationele avonturen met deze krachtige spray.

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Pjur Superhero Delay Serum - 20 ml

€ 22,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Pjur Verdovende Spray - 20 ml

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Bathmate Control Orgasmevertragende Gel

€ 20,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Orgasme Vertragende Spray - Stud Delay Spray

€ 5,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis