0

High Octane Booster Ejact Orgasme Vertragende Gel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

High Octane Booster Ejact Orgasme Vertragende Gel

Wil je jouw seksuele ervaring intensiveren en het moment van climax uitstellen? De High Octane Booster Ejact Orgasme Vertragende Gel is speciaal ontwikkeld om het orgasme te vertragen, zodat je langer kunt genieten van intieme momenten met je partner.

Deze geavanceerde formule kalmeert en verkoelt de huid, wat resulteert in een licht verdovend effect dat helpt om de opwinding te verminderen en het orgasme uit te stellen. Met slechts een dun laagje van de gel op de penis kun je de duur van seksuele activiteit verlengen en een explosief hoogtepunt bereiken.

Breng de gel enkele minuten voor de seks dun aan op de penis en masseer deze zachtjes in. Test voorafgaand aan regelmatig gebruik altijd een beetje gel op de binnenkant van de onderarm om eventuele allergische reacties te voorkomen. Vermijd contact met de ogen en gebruik de gel niet voor oraal gebruik. Stop het gebruik bij roodheid, een branderig gevoel of irritatie, en vermijd het aanbrengen op een beschadigde huid.

De High Octane Booster Ejact Orgasme Vertragende Gel bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder extracten van Avena Sativa Kernel en Hypericum Perforatum Flower, die bekend staan om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dit product is een must-have voor mannen die hun seksuele uithoudingsvermogen willen vergroten en intenser willen genieten van intieme momenten.

Voeg de High Octane Booster Ejact Orgasme Vertragende Gel toe aan je routine voor een explosieve duur in de slaapkamer en ontdek een nieuw niveau van seksueel genot en tevredenheid.

Alternatieven die wij aanraden
-
+