0

Pjur Aqua Panthenol Glijmiddel - 100 ml

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Pjur Aqua Panthenol Glijmiddel - 100 ml

Streef naar soepele en bevredigende intimiteit met Pjur Aqua Panthenol Glijmiddel. Speciaal ontwikkeld om je seksuele ervaring te verrijken, biedt dit glijmiddel een zachte en langdurige smering voor meer genot tijdens penetratie.

Dit glijmiddel op waterbasis is doordrenkt met panthenol, een ingrediënt dat bekend staat om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen. Hierdoor zorgt het niet alleen voor soepele penetratie, maar verzorgt het ook de gevoelige huid, waardoor irritatie wordt verminderd en het comfort wordt gemaximaliseerd.

Met een zorgvuldig uitgebalanceerde formule, vrij van parabenen en conserveringsmiddelen, is Pjur Aqua Panthenol Glijmiddel veilig en mild voor alle huidtypes. Het is gemakkelijk aan te brengen, plakt niet en laat geen resten achter, waardoor je volledig kunt focussen op het verkennen van intieme momenten met je partner.

Of je nu op zoek bent naar meer comfort tijdens seksuele activiteiten of gewoon wilt genieten van een soepele en sensuele ervaring, Pjur Aqua Panthenol Glijmiddel is de perfecte metgezel voor jouw intieme avonturen. Voeg het toe aan je collectie en ontdek een nieuwe dimensie van plezier en genot.

Alternatieven die wij aanraden
-
+