0

Men's Pleasure Wand Prostaat Vibrator - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Op zoek naar de P-spot? Met de Men's Pleasure Wand Prostaat Vibrator van Doc Johnson heb jij hem zo gevonden! Deze prostaat vibrator is volledig gemaakt van glad, buigzaam materiaal voor een moeiteloze penetratie. De gebogen, bolvormige schacht zorgt voor een gerichte stimulatie terwijl de vibrerende bullet de anus, het perineum en het scrotum stimuleert voor een heerlijk hoogtepunt. Je bedient de verschillende vibratie standen eenvoudig met de afstandsbediening. Begin langzaam en ga vervolgens voor steeds hardere vibraties. Hoelang hou jij het vol met deze krachtige vibrator?

De Men's Pleasure Wand Prostaat Vibrator is waterproof en hierdoor eenvoudig te reinigen met een toycleaner. Toycleaner bestel je snel en eenvoudig mee in onze drogist. Bestel gelijk een goed anaal glijmiddel mee voor optimaal comfort tijdens gebruik.

Alternatieven die wij aanraden
-
+