0

Laser Heart Siliconen Anaal Plug - Medium

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Laser Heart Siliconen Anaal Plug - Medium | Buttplugs

Betreed de wereld van sensueel genot met de Laser Heart Siliconen Anaal Plug. Deze unieke toevoeging aan de Booty Sparks collectie biedt niet alleen verrukkelijke anale stimulatie, maar ook een speelse twist met zijn opvallende laserlamp in de vorm van een rood hartje.

Met vier krachtige vibratiestanden en zeven patronen, bedienbaar via de draadloze afstandsbediening, biedt deze plug een scala aan mogelijkheden voor zowel solo- als partnerplezier. Laat je partner de controle overnemen en geniet van opwindende avonturen samen.

De platte onderkant en flexibele nek zorgen voor veilig en comfortabel gebruik, terwijl het ultra zachte lichaamsveilige siliconenmateriaal een luxueuze ervaring garandeert. De plug is waterproof, waardoor je ook in bad of onder de douche kunt genieten.

Voor een soepele ervaring wordt aanbevolen om glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij het inbrengen. Na gebruik reinig je de plug eenvoudig met wat lauwwarm water en een toycleaner. Dankzij de meegeleverde USB-kabel is opladen een fluitje van een cent.

Ontdek de opwinding van de Laser Heart Siliconen Anaal Plug - Medium en bestel vandaag nog voor snelle levering!

Alternatieven die wij aanraden
-
+