0

Whipsmart - The Mini Try-Angle Positiekussen Met Polsboeien

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Whipsmart - The Mini Try-Angle Positiekussen Met Polsboeien

Het Whipsmart Mini Try-Angle Positiekussen Met Polsboeien is een must-have accessoire voor stellen die op zoek zijn naar meer opwinding in de slaapkamer. Dit compacte, maar luxueuze positiekussen is ontworpen om comfort te bieden tijdens zelfs de meest uitdagende standjes.

Met een uitneembare vulling van stevig foam en een wasbare hoes van zacht micro suède, biedt dit kussen een combinatie van ondersteuning en zachtheid voor optimaal comfort.

De bijgeleverde verstelbare polsboeien kunnen aan beide zijden van het kussen worden bevestigd, waardoor je de vrijheid hebt om verschillende posities uit te proberen terwijl je toch gebonden blijft.

Met afmetingen van 60 cm lang, 35.5 cm breed en 17.7 cm hoog, is dit positiekussen compact genoeg voor gebruik op elk bed en biedt het toch voldoende stabiliteit en ondersteuning.

Voeg vandaag nog Whipsmart's Mini Try-Angle Positiekussen Met Polsboeien toe aan jullie collectie en ontdek een wereld van nieuwe sensaties en plezier! Bestel nu en ervaar morgen al intense genoegens

Alternatieven die wij aanraden
-
+